Comunicat

Social

Fideli principiului ”Dacă nu faci – de ce nu faci? şi dacă faci – de ce faci?”, doi ”specialişti” îmi adresează critici pe tema drumului de legătură de-a lungul Oltului între str. Câmpului din municipiu şi comuna Bujoreni.

Primul dintre ei, un teoretician de 2 lei al traficului rutier (sau, mai precis: de 2 lei şi 85 de bani, din care un leu l-a primit de pomană!), mult prea atent să se exprime în haştagurile potrivite, uită că demersul declarării acestui drum ca având utilitate publică nu putea fi realizat fără o întreagă procedură ce implică suprapunerea pe schiţă a suprafeţelor deţinute de Municipiu cu cele ale proprietarilor din zonă şi ale Hidroelectrica, verificări în teren, intabularea terenului, precum şi multe altele, care durează ceva mai mult decât o postare pe Facebook. Sau, poate, habar nu are de aşa ceva, ceea ce e de-a dreptul grav venind din partea unui candidat (chiar şi al PNL) la postul de consilier local.

Celălalt, un primar care a devenit foarte guraliv odată cu trecerea de la PSD la PNL, uită că într-un UAT de talia municipiului lucrurile sunt un pic mai complicate decât în comuna Bujoreni şi se laudă că a asfaltat primul bucata ce-i revine din acest drum: îi urez felicitări, dar îl sfătuiesc, aşa, ca-ntre vecini, să fie mai atent la gospodăria proprie şi doar apoi să emită judecăţi de valoare despre ce se întâmplă dincolo de gardul său.

Una peste alta, lăsând la o parte acuzele cu iz electoral, îi asigur pe râmniceni că Primăria municipiului nu a pierdut nici măcar o zi în a rezolva LEGAL situaţia acelui drum de legătură cu Bujoreni şi că va demara asfaltarea segmentului ce ne revine imediat ce se va finaliza demersul legislativ.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.