Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din zonele limitrofe – DADP intervine pe strada Valea Gorunelului din Copăcelu

Social

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, prin Direcţia Administrării Domeniului Public, a demarat din această săptămână lucrările de amenajare de pe strada Valea Gorunelului în zona Copăcelu. Lucrările complexe de pe artera de circulaţie în lungime de aproximativ 800 m – ce constau în amenajarea unor podeţe, realizarea de rigole, aşternerea unui strat de bază şi asfaltare – vor dura aproximativ două săptămâni.

Primăria municipiului a acordat în ultimii ani o atenţie deosebită reabilitării arterelor de circulaţie din zonele limitrofe ale Râmnicului, realizând lucrări de canalizare pluvială, aşternere de covor asfaltic, ridicare ziduri de sprijin sau extindere de iluminat public pe zeci de străzi printre care Schitul Troianu, Feţeni, Dr. Romulus Popescu, Ion Creangă, Morilor, Ciocăneştilor, Cojocarilor, Gura Văii, Uţeştilor, Cetăţuia, Dem Teodorescu, Mircea Demetriade şi adiacente, Săliştea Nouă, Cojocarilor, Măceşului, Islazului, Lotrului, ramificaţie str. Posada, Bâlciului, Straubing, Stăncioiului, Dumitru Zăgănescu, bretea str. Stolniceni, Industriilor, Colţeştilor sau Cătăneştilor.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.