Secţiile dermato-venerice şi infecţioase de la Spitalului Judeţean Vâlcea vor fi reabilitate

Social

Corpul de clădire în care funcţionează secţiile dermatovenerice şi infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean va fi reabilitat şi modernizat printr-un proiect finanţat de Compania Naţională de Investiţii, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Vâlcea.

Potrivit sursei citate, valoare proiectului a fost estimată la aproximativ 16 milioane de lei, conducerea forului judeţean semnând luni contractul de servicii pentru elaborare studiilor tehnice preliminare (studiu topografic, studiu geotehnic, expertiza tehnica şi raportul de audit energetic) necesare începerii investiţiei propuse.

“Proiectul de reabilitare, modernizare şi dotare a secţiilor din clădirea – corp C6 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, situat în str. General Magheru nr.54 ( “Spitalul Vechi”) a fost depus spre finanţare în cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, Subprogramul “Unităţi sanitare din mediul urban” – derulat de către Compania Naţională de Investiţii. Prin acest proiect, cu o valoare estimată la 16.000.000 lei, se propune reabilitarea, modernizarea şi dotarea cu mobilier specific a clădirii, unde funcţionează în prezent secţiile dermato-venerice şi infecţioase”, au precizat reprezentanţii CJ Vâlcea. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.