Noi sensuri unice pe străzile Nicolae Titulescu, Ferdinand, Banu Mărăcine şi Topolog

Social

De la finele acestei săptămâni, pe patru străzi sau segmente de străzi din municipiu se vor institui sensuri unice de deplasare a autovehiculelor, măsură luată pentru fluidizarea traficului auto (în special în zonele comerciale Shopping City şi Dovali), cu avizul specialiştilor din cadrul Poliţiei Rutiere.

Astfel, pe strada Nicolae Titulescu, segmentul cuprins între intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu şi intersecţia cu strada Matei Basarab (sensul giratoriu de la pasaj ”Hervil”) se va circula doar pe direcţia Sud – Nord.

Pe strada Ferdinand, segmentul cuprins între intersecţia cu strada Matei Basarab şi sensul giratoriu de la intrarea în Shopping City Râmnicu Vâlcea, se va circula doar pe sensul Nord – Sud.

Pe strada Banu Mărăcine, se va circula doar pe direcţia Sud – Nord, respectiv dinspre bulevardul Nicolae Bălcescu spre strada Matei Basarab.

Pe strada Topolog, segmentul cuprins între intersecţia cu strada Matei Basarab şi intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu, se va circula doar dinspre Nord spre Sud.

În cursul acestei săptămâni se va finaliza montarea semnelor de circulaţie şi se vor realiza marcajele rutiere aferente. Până la deprinderea noilor reglementări de trafic, conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu atenţie sporită în zonă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.